Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co może przyciągnąć graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście dobry na gildie ;) Server jakos musi się wyróżniać od innych ;) Jakies autorskie pluginy itp ;D

Jaką rzeczą mój serwer ma się wyrużniać

Pomogłem daj like!

Opublikowano

Co?

No widzisz, o to chodzi że musi to być coś, na co nikt nie wpadł, np. tak jak pierwszy hardcore w Polsce, po nim zaczęło powstawać tysiące innych, ale przyznaj, pomysł był oryginalny, jedyny w swoim rodzaju i to przyciągnęło tyle osób

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

To ode mnie tyle:

- Autorskie pomysły ( Nie ściągane z innych serwerów)

- dobra mapa ( Pierwsze wrażenie to zawsze mapa więc jak jest brzydka to gracz od razu wychodzi)

- autorskie pluginy (AUTORSKIE pluginy , nie SKRYPTY , oraz nie pościągane pluginy od innych użytkowników mpcforum i mówione jako swoje :P)

- ogarnięta administracja (nie tak jak na większości około 14...)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

No widzisz, o to chodzi że musi to być coś, na co nikt nie wpadł, np. tak jak pierwszy hardcore w Polsce, po nim zaczęło powstawać tysiące innych, ale przyznaj, pomysł był oryginalny, jedyny w swoim rodzaju i to przyciągnęło tyle osób

Dobrze rozumiem ale jaki mam być pomysł Survival+Gildie w Polsce i co może byc na nim orginalnego?

Pomogłem daj like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...